Postavitev družine je energijska (alternativna) metoda, ki temelji na predpostavki, da smo ljudje vpleteni v družinsko usodo, ko potomci zaradi družinskih lojalnosti prevzamejo nase bremena svojih prednikov – za dve ali celo več generacij nazaj. Družinski člani so namreč povezani v skupno družinsko energijsko polje, ki jih vodi, ne da bi se tega sami zavedali.

Individualna postavitev poteka tako, da doma izdelate družinsko drevo in na osebnem srečanju se ob njem pogovorimo. Že takrat začutim energije posameznih družinskih članov, proces pa se še poglobi in intenzivira med postavitvijo. Uglasim se z vami in energijo vaše družine in preko mene dobite vpogled v energijsko polje družine: katere energije so svetle in podporne, katere pa so obremenjujoče ali celo nevarne. Nato s pomočjo duhovne svetlobe transformiram energije, uničujem slabe ter podpiram svetle in dobre.  Postavitev prinaša tudi napotke, kako proces nadaljevati doma. Individualna postavitev se lahko izvaja za enega udeleženca ali skupaj s katerim od družinskih članov.

Individualne postavitve potekajo v Ljubljani. Trajanje postavitve je približno 3,5 ure, kadar pride na postavitev ena oseba. Če prideta na postavitev dve osebi (na primer žena in mož, mama in hči, sestri …), se trajanje podaljša na približno 4 ure.

Informacije in prijave

031 481 537 | bostjan@postavitve.si

Pošljite povpraševanje