Živjo, Boštjan!

Z včerajšnjo postavitvijo sem bila zelo zadovoljna. Hvala lepa! Veliko stvari se mi je samo potrdilo, nekaj pa je bilo tudi novega. Po postavitvi me je sicer zelo bolela glava, vendar sem se zvečer po tuširanju počutila, kot da je z mene padlo 20 kg. Res dober občutek!

Lep dan še naprej,

Tina

 


 

Pozdravljen, Boštjan, in hvala za postavitev. Že takoj po njej sem začutila, kako mi je padla teža bremena, ki sem ga nosila. Ponoči je k meni prišla svetlobna krogla, ki se je razlila nad mano, in svetloba je stekla po meni. Bolečine v rami so manjše in gibljivost ramena je boljša. Počutim se močnejša in manj utrujena. Ni mi treba nositi bremen drugih.

Včeraj sem na sprehodu nad meglenim pokrovom opazovala cvetlice, ki so me razveseljevale s svojimi barvami. Sončna svetloba se je zrcalila v kapljici rose in konji so me hrzajoče pozdravili. Ko sem se vrnila domov, so vse barve, toplina in svetloba ostali z mano. Hvala še enkrat in sončen pozdrav,

Nevenka

 


 

Dragi Boštjan, velikokrat se spomnim, da bi bilo smiselno, da ti napišem spremembe, ki se dogajajo po moji postavitvi, ki sem jo imela februarja. Moje vprašanje je bilo, zakaj se ne spomnim otroštva oziroma kako naj se spomnim otroštva, da bom lahko iz teh dogodkov celila svoje rane. Pa se je pokazalo, da ne »rabim« nazaj v preteklost, ker imam vse tukaj in sedaj. V postavitvi se je pokazalo, da je dekle mojega sina inkarnacija moje stare mame (nisem je poznala, ker je umrla že nekaj let pred mojim rojstvom). Priznam, da od prvega dne, ko sem spoznala to dekle, nisem mogla z njo vzpostaviti očesnega kontakta, čeprav meni osebno to ni nikoli problem. Po postavitvi so se začele spremembe. Korak po korak. Meni v bistvu neopazne, a sem ne dolgo tega ozavestila, da so spremembe velike. Zdaj z dekletom zelo odprto komunicirava, veliko se mi zaupa … Največji korak pa je ta, da ji lahko svobodno gledam v oči in jo vsakič, ko odide od nas, objamem. Uau. Moj um tega sploh še ne dojame. Pa še en “ocvirk”. Zanimivo je to, da sem to dekle v šoli opazila jaz, čez dober mesec dni pa mi sin omeni, da ima dekle. Če pa to ni dovolj močna potrditev, kaj dela karma, potem pa … HVALA za tvoj doprinos, da so moji življenjski koraki vedno lahkotnejši. Objem in vse dobro.

Tanja

 


 

Pozdravljen, Boštjan.

Prav zanimivo mi je opazovati odnose in vse, kar se je pokazalo med postavitvijo. Lažje sprejemam situacije, ker vidim širšo sliko. Še najbolj pa mi je všeč, da se sin umirja in nima več izpadov, vodenih s strani energij prednic. Najlepša hvala za doprinos v mojem življenju. Bi pa kar rezervirala termin tudi v naslednjem letu.

Lep pozdrav, Irena

 


 

Boštjan,

od postavitve do danes sta minila dobra dva meseca. Našla sem službo v stroki in tudi nepravega moškega mi je uspelo spustiti. Res velika sprememba glede na preteklo ujetost. Hvala vam iz srca.

Nina

 


 

Boštjan, pozdravljeni.

Kar nekaj časa je preteklo od moje postavitve in še sem tu. ŽIVIM!!! Kljub temu, da so mi bili že davno šteti dnevi …

Še več, tistih neznosnih napadov, o katerih sva govorila, od tedaj ni več. Vse nevzdržne bolečine po telesu so preprosto izginile, kot bi izpuhtele. NI JIH VEČ!!!

Hvala iz vsega srca še en in tisočkrat!

Prosim za naslednji terminček.

Mateja

 


 

Boštjan,

še enkrat hvala za postavitev. Se mi je zdela kot predstava – monodrama, na čase monokomedija. Res je dobro od zunaj videti te “žlahtne” povezave, ki so mi v bistvu dokaj znane. O marsičem bom pa še precej razmišljala in upam, da tudi čim več naredila.

Moža je zelo zanimalo. Želel je, naj mu povem vse o postavitvi. Povzetek je slišal; odziv – predvsem je bil radoveden, nič negativen … Si pa morava vzeti še čas za ostalo, pa da vidimo reakcijo.

Na sebi čutim, da se nekaj dogaja …

Lep pozdrav in uspešne svetle dni!

Petra

 


 

Pozdravljeni, Boštjan!

Želim vam pa sporočiti, da se danes počutim zelo razbremenjeno in se že veselim vsega prihajajočega v mojem življenju. Včeraj sem ob postavitvi dobila odgovore za svoje slabo počutje v preteklosti. Ne glede na to, da sem reševala svoja bremena s psihoterapijo, sem šele sedaj uvidela, da pravzaprav človek lahko naredi ogromno dobrega, a so temne energije tiste, ki blokirajo in so tako agresivne, da onemogočajo normalno življenje. Dve osebi, ki sta že pokojni, in tri osebe, ki so še žive, so s svojo temno energijo dejansko “ubijale” mene in vplivale na moje otroke. Da o temnih energijah ljudi, s katerimi sem bila vsakodnevno v stiku, sploh ne govorim.

Zdaj mi je postalo jasno, zakaj sem se tako slabo počutila, zakaj sem bila brez energije in zakaj sem se morala tako truditi za svojo svetlobo. Žal mi je le, da tega nisem vedela prej, saj bi mogoče lahko kakšno stvar v življenju naredila drugače. Pa vendar – vse je bilo tako, kot je moralo biti.

Boštjan še enkrat HVALA za narejeno postavitev in sigurno se vidiva spet!

Darija

 


 

Dragi Boštjan, minilo je pet dni od individualne postavitve, danes sem pa prevzela sina nazaj od očeta. Moram povedati, da je razlika in to velika. Sine je bolj pomirjen, takoj mi je šel v objem in tudi celoten večer se je na kavču k meni stiskal. Družinsko “čarovnico” pa pestijo zdravstvene težave. Izgleda, da svetlobna moč deluje in njen strup popušča. Daleč od tega, da bi ji privoščila slabo, naj bo živa in zdrava, ampak tace stran od mojega sina. V glavnem, zahvala gre vam, svetlobi in vsemu dobremu, kar pride po terapiji z vami. Hvala še enkrat!

Tanja

 


 

Rada bi se zahvalila za nedeljsko postavitev, po njej sem bila nekaj dni pretresena, razbolela in v (ponovnem) sprejemanju resnice. Veliko teme čutim, veliko, in hkrati veliko Svetlobe. Piham v pepel pogorelega otroštva, piham in zažari. Čutim, kako kljub bolečini žarim. Moj smeh je zvonek in je zaradi mojega poguma, ki ga čutim. Je zaradi velike podpore Vesolja, ki jo čutim. Je zaradi nove poti, ki je pred mano. Vem, kam grem. Vem, da me spremlja Svetloba.

Upam samo, da bo z mano odšel tudi Peter. Presenečena, pa tudi ne, saj sem se po malem tudi zavedala, sem namreč na postavitvi gledala, kako so tudi v najinem odnosu stvari, ki me zaustavljajo. Težko mi je sprejeti to resnico. Rada ga imam iz vsega srca, a moram naprej. Kliče me, vabi me, podpira me. Dovolj je pritlehnih šepetanj oseb iz moje preteklosti, dovolj tega, da ne zmorem, da nisem dovolj, da ni zame, da nisem vredna … Dovolj! Ženske v moji družini so generacije nazaj tiho trpele, jaz ne več. Dvignjena je moja glava, naročje odprto in korakam – naprej. Z roko v roki s Petrom – kdo ve. Čutim, da ja.

Hvala srčna za vso podporo, svetlobo in resnico, ki sem jo bila deležna na postavitvi. Neprecenljiva izkušnja, ki mi daje vetra v jadra in neskaljen pogled v vse širine in globine, ki so tu zame. Toplo pozdravljam in želim lepe dni,

Alenka

 


 

Boštjan, pozdravljen!

Najlepše se vam zahvaljujem za včerajšnjo postavitev – doma čutimo veliko olajšanje, hči je manj žalostna (vase potlačena, oddaljena), vame pa se je naselil globok mir. Razumem, da
moram ostati čuječa, zato večkrat čez dan pošljem kakšno svetlobno kroglo in začnem spuščati svetlobno ograjo v neskončnost, predvsem pa mi je včerajšnji prikaz družinske situacije odprl oči in dal moči, da sledim sebi in temu, kar čutim.

S postavitvijo ste zadeli bistvo. Uporabili ste besede, ki so bile na dnevnem redu oseb, energijo katerih ste povzemali. Že leta nisem slišala kakšne od njih (so narečne), zato ni nikakršnega dvoma, da so stvari natanko takšne, kot ste jih opisali, ter da določeni ljudje v naših življenjih nimajo dobrih namenov.

Ni besed, v katere bi lahko zajela svojo hvaležnost vam. Resnično prestavljate gore in iz srca vam želim, da se vam ta pogum prispevati k skupnemu dobremu bogato povrne!
Iskrena hvala za vse in se priporočam za nov termin, saj si želim preko vas ponovno stopiti v stik s Svetlobo ter na energijskem nivoju nadaljevati z delom na čiščenju družinskega debla. Verjetno pridem na vrsto spet čez kakšno dobro leto dni.

Vse dobro vam želim in vas s hvaležnostjo prijazno pozdravljam!

Nataša

 


 

Pozdravljen, Boštjan!

Meni je bil obisk pri tebi res eno tako veliko darilo vesolja. K tebi sem prišla po potrditev, da sem na pravi poti glede vsega, kar sem v življenju od svoje zgodnje mladosti razreševala. V zgodnjih najstniških letih sem se odločila, da bom pomagala mami iz trpljenja, v katerem sem jo videla in zaradi katerega sem ji odpuščala njeno hudobijo do mene. Ta moja odločitev se je kasneje izkazala za vrtinec, ki me je potegnil globoko na dno. V svoji naivnosti namreč nisem vedela, da nihče, prav nihče ne more pomagati človeku, ki si sam ne želi pomagati, ki uživa v svoji igri nemoči in zaradi tega zahteva in žanje pomilovanje in pozornost, vso pozornost, vso dušo. Leta in leta sem padala na nastavljena rezila in ni mi bilo jasno, da krvavim še bolj, da je ne bom nikoli rešila, da moram rešiti samo sebe.

Ko sem to ugotovila, je bilo prepozno, bila sem ujeta, govorim iz svoje takratne stopnje zaznavanja. Seveda bi lahko šla. Če bi si upala. Z novim življenjem v trebuhu, stran od (m)učiteljev. Pa me je bilo preveč strah, da bom lačna, da bo lačen moj otrok, da ne bom zmogla sama. Ostala sem … zbolela, se priborila nazaj v življenje. Začela sem iskati preživetvene tehnike … da me ne bi ubilo, kar čutim. Čustveno in fizično sem se umikala, vzdrževala čim bolj površinske odnose, nič zaupanja, nič informacij. Ugotovila sem, da se njen karakter žal ne bo spremenil. Potem sem našla stran “Flying monkeys denied” – uradna stran za vse, ki se soočajo ali so preživeli narcistično, psihopatsko ali sociopatsko zlorabo. Njihovi zapisi se v polnosti ujemajo z mojimi spoznanji. Ampak to še vedno ni uredilo s preostalimi dvomi v meni.

Nisem pričakovala tega, a od tebe sem odšla tako zaščitena, tako svetla … kot da bi z mene padla stara, betonska oblačila, kot da se je z mene nekaj odluščilo. V dnevih po postavitvi sem čutila svetlobo, čutila sem svoje notranje bitje, kako se z lahkoto povezuje z njo. Še zdaj imam občutek, da je pretok svetlobe v meni močnejši, in še zdaj imam občutek, da globoko v sebi lahko najdem prostor, kjer sem varna. Tisto popoldne po postavitvi sem šla obiskat dva sorodnika, ki ju imam zelo rada, pa se zelo redko vidimo. Psa imata. Psička je pravzaprav. Živali me imajo povečini rade, ampak ta psička me je tisti dan skoraj pojedla od sreče. Eno uro ni mogla ugasniti svojega vidnega veselja nad mojo prisotnostjo, tako da sta jo potem prestavila v drugo sobo na počitek. Čisto ganjena sem bila zaradi nje. Kužki vidijo več kot mi in verjetno je videla nekaj, kar ji je bilo nadvse všeč.

Boštjan, ti si en tak nadvse originalen borec Svetlobe. Mnogo dobrega ti želim na tvoji poti in hvala, da siješ v ta svet. Hvala iz srca <3 In se že veselim naslednje postavitve! Vse dobro!

Katja

 


 

Dragi Boštjan,

po drugem obisku pri tebi pred mesecem dni sem začutila, da res lahko nekaj napišem. Neštetokrat se še rodijo občutenja in čustva, ki so povezana s travmatično izkušnjo v času pred mojim rojstvom in precej let po njem.

Vmes sem živela dokaj “standardno” življenje, a v nekem trenutku ni šlo več. Nikakor. In takrat se je začelo novo potovanje, ki je hkrati rušilo in še ruši staro vsebino travme, ki sem jo skupaj z M. doživela tudi jaz. ZAPUSTITEV je ime travmi. In spodaj pod tem je zaloga “neskončna”. Jeza, zamera, vloga žrtve, nemoč, bes, žalost, brezupnost, pretirana občutljivost, nesprejetost, zavrnjenost, nevrednost, sram, potlačena vsa čustvena stanja, strah v vseh možnih oblikah, panični napadi, zaradi katerih pristanem na urgenci in s katere odidem z receptom za pomirjevala.

Telo ima neverjeten spomin in preko telesnih odzivov in senzacij se mi čistijo vse zastale energije najzgodnejšega obdobja mojega življenja, približno do sedmega leta starosti. In po drugem obisku pri tebi vsi našteti znaki izzvenevajo, postajam lahkotnejša, nežnejša in hkrati odločnejša. Odvalilo se je nekaj velikega in težkega. Hvala Bogu! Vsebina je še prisotna, seveda, vendar nova občutenja, ki pridejo sama po sebi, mi potrjujejo globoko vedenje: NA PRAVI POTI KORAKAM.

Za to gre zahvala mnogim ljudem in tudi tebi! Hvala in naj nas vse čuva Vesolje!

Nevenka

 


 

Pozdravljen, Boštjan!

Javljam ti, da sem končno dozorela, zbrala pogum in se odločila: v službi sem dala odpoved, delam le še do konca avgusta. S septembrom se podajam v neznane vode. Nimam še službe, imam pa zaupanje in nekaj idej. Verjamem, da mi bo uspelo, saj me sploh ni strah. Za začetek bom verjetno pazila ali učila otroke, vsekakor pa bom poskusila tudi s pisanjem …

Neskončno sem hvaležna za vse postavitve, ki sem jih opravila pri tebi. Dale so mi ogromno jasnosti, notranje moči, samozavedanja o lastni vrednosti, podpore, občutka absolutne ljubezni, pomirjenosti in še in še. Res ni šlo čez noč, a premiki, ki sem jih opravila v zadnjih nekaj letih, so velikanski, sploh notranji … Zdaj sem na točki, ko sem to že sposobna videti in z zadnjo odločitvijo jasno čutim, da sem si dala možnost za nov začetek, za uresničitev same sebe na novi ravni. Resnično, neskončno hvaležna!

Jasna

 


Več izkušenj udeležencev