postavitev-druzine

V knjigi Odložimo bremena družinske prtljage so zbrane zgodbe tistih, ki jim je z metodo postavitve družine uspelo rešiti družinske ali osebne težave. Njihova pričevanja dajejo upanje slehernemu, ki se je znašel v težkih življenjskih okoliščinah ali nanj pritiskajo težka občutja, ki jim ne pozna natančnega izvora. Upanje, da obstaja pot iz usodnih vpletenosti, v katere so se nezavedno zapletli. Ta pot je na voljo tako rekoč vsakemu, ki je dosegel zadostno odprtost duha in lahko sprejme to, da poleg našega vidnega sveta na nevidni, energijski ravni obstajajo še druge možnosti.

Vsebina knjige:

– Zgodbe o usodi in ljubezni
– Čudežne postavitve
– Lahko se je srečala z mrtvim očetom
– Življenje kot refren iz otroštva
– Zadovoljna sem s tem, kar imam
– Vse je samo ljubezen
– Skupaj tudi na postavitev družine
– Čudeži se dogajajo, mar ne?
– Zdaj drug drugemu vidimo v dušo
– Ločitev kot rešitev
– Energijska in duhovna bitja smo!
– Prejela sem bogata darila
– S spoštovanjem vstopamo v družinsko polje

Knjiga obsega 136 strani. Format: 15 x 22,5 cm, mehka vezava.

ODLOMKI IZ KNJIGE

Nekoč sva z možem samo bežala drug pred drugim v različne aktivnosti, obiskovala prijatelje …  Zdaj gremo kam sami, kot družina, povzpnemo se na hrib, skupaj smo in lepo nam je. Končno čutim, da sem normalna ženska, živim brez nesmiselnih zavor. Z lahkoto rečeva drug drugemu, da se imava rada. Ni več sumničenja, ni napadalnosti, med nama je neprimerno več razumevanja. Živiva v povsem drugem svetu kot prej. Z lahkoto hodim skozi življenje. 

Karmen

V družini se veliko bolje počutimo, tudi otroci menijo, da sem s temi postavitvami nekaj dosegla. Bolj se vidimo v dušo. Hitro se začutimo, tok ljubezni nima več ovir med nami, nenehno teče. Že prej smo se imeli zelo radi, veliko smo se pogovarjali, a so naši odnosi kot prenovljeni. In najbolj pomembno: otroci so zdaj zdravi. 

Ivona

Znebila sem se občutka krivde, ki me je spremljal že od malega. Dolga leta sem čutila, da je ta občutek čuden, brez prave podlage, kakor da ne spada v moje življenje. Občutek pa je bil tako močan, da sem prav v vsakem položaju pomislila, da sem kriva jaz. Tega se nikakor nisem mogla znebiti, čeprav sem prebrala veliko knjig in poskušala vse mogoče. Po končani delavnici pa sem se. Od takrat se počutim za tono lažja. To je bilo zame neprecenljivo darilo.

Melita